Sådan slår du angst på din køreprøve

Sådan slår du angst på din køreprøve

Sådan slår du angst på din køreprøve

Sådan slår du angst på din køreprøve. Naturligvis den nemmeste måde at få et dansk kørekort ved hjælp af professionelle formidlere som os, der hjælper med at lette processen. Du kan kontakte denne formidler for at få hjælp til at få dansk kørekort inden for få dage. Derudover kan dette bureau hjælpe udlændinge med at få deres danske kørekort meget nemt inden for få dage. Vi kan også hjælpe dig med at bytte et udenlandsk kørekort til et dansk inden for få dage. Disse tjenester leveres også af vores partnere i mange andre lande.

Processen med at få et gyldigt dansk kørekort kan være meget lang og kompliceret. Dette involverer flere komplicerede procedurer, der kan være meget frustrerende, især for udlændinge. Vores bureau vil dog hjælpe dig med at overkomme disse komplikationer og få et gyldigt dansk kørekort inden for 6 dage. Men hvis du vil følge de komplicerede og lange officielle procedurer for at få et gyldigt dansk kørekort, kan du læse nogle vigtige informationer herunder.

Før din test

Læs motorvejsloven. Gå derefter tilbage og læs den igen. Selvom der ikke er dukket noget op i dine køretimer, kan det hjælpe dig, hvis du kender den rigtige måde at fortsætte, hvis du havner i et nyt scenarie.
Se falske køreprøver online. Prøv at sætte dig selv i førerens sted og se, om du kan se noget, som du ville have gjort anderledes. I slutningen af videoen kan du se, om dine observationer stemmer overens med den feedback, køreprøven giver. Selvom dette er tidskrævende, kan det give dig nyttig indsigt om, hvordan du vil blive vurderet på dagen.
Hvis du ikke er sikker på, hvorfor du gør noget, som du gør, så bed din instruktør om at forklare dig det igen, selvom du får det rigtigt hver gang. Når grunden til at gøre det klikker, vil du ikke have nogen problemer med at anvende den, hver gang du kører.

Øv mindfulness.

At være i stand til at berolige sig selv på en sikker og kontrolleret måde kan gøre forskellen mellem at bestå og at fejle. Det er vigtigt at huske, at forskellige ting virker for forskellige mennesker, så tal med din instruktør og prøv forskellige metoder. Nogle mennesker kan lide at holde vinduet nærmest dem lidt åbent, så der kan komme frisk luft ind. For mig var det at have radioen tændt på et meget lavt niveau, så jeg kunne bringe min opmærksomhed tilbage til musikken når som helst. drev mod påtrængende tanker. Der er links til yderligere ressourcer i bunden af denne blog, som du kan finde nyttige.
Reframe dine negative tanker. Hvis du for eksempel føler, at du *skal* bestå, så kan du ende under så meget pres, at din koncentration bliver påvirket. Mind dig selv om, at du har forberedt dig godt, men hvis du ikke består denne tid, er det ikke enden på din karriere som chauffør. Du får prøve igen, og verden vil stadig snurre bagefter. Jeg kom igennem de fem tests ved at bruge reframing. Prøv det og se om det virker for dig!
Hav en rolig nat inden den store dag.

Dagen for din prøve

Undgå tanker om at drikke alkohol eller tage stoffer – enten aftenen før eller på dagen for din test – ud af dit sind. Det virker måske en indlysende ting at sige, men det gør det ikke mindre vigtigt!

Få noget mad og forbliv hydreret. Der er ikke noget værre end at have rystelser før og under din test og at fokusere på en knurrende mave vil forstyrre din koncentration.

Bed din instruktør om en time lang lektion før din prøve. Dette giver dig chancen for at øve dig i sidste øjeblik, friske op på manøvrer og løsne lidt op.

Det er helt acceptabelt at lade eksaminatoren vide, hvis du har yderligere støttebehov. Engelsk er ikke mit modersmål, så jeg gjorde det klart, da jeg satte mig ind i bilen, og bad om, at alle instruktioner blev formuleret så enkelt som muligt. Eksaminatoren var mere end glad for at imødekomme dette, og gentog endda hver instruktion to gange.

Under din test skal du gøre sikkerhed til din første prioritet. Hvis du er blevet bedt om at gå til venstre, men du f.eks. er i en vognbane, der kun er til højre, skal du gå, hvor banen fører dig. Du bliver måske nødt til at trække over og give din instruktør lov til at omlægge ruten, men det vigtige er, at du demonstrerer din evne til at følge færdselsreglerne og altid er opmærksom på dine omgivelser.

Efter din prøve, uanset om du består eller ej, skal du være meget opmærksom på din eksaminators feedback. Det er det, der vil være mest nyttigt for dig bagefter.

Til sidst, vær sikker, stol på dig selv og din instruktør og tag din test som en lærerig oplevelse, uanset resultatet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *