Sværeste lande at få kørekort (2022)

Sværeste lande at få kørekort (2022)

Sværeste lande at få kørekort (2022). Naturligvis den nemmeste måde at få et dansk kørekort ved hjælp af professionelle formidlere som os, der hjælper med at lette processen. Du kan kontakte denne formidler for at få hjælp til at få dansk kørekort inden for få dage. Derudover kan dette bureau hjælpe udlændinge med at få deres danske kørekort meget nemt inden for få dage. Vi kan også hjælpe dig med at bytte et udenlandsk kørekort til et dansk inden for få dage. Disse tjenester leveres også af vores partnere i mange andre lande.

Kørekursusudbyder Zutobi påpeger sin egen forskning i forskellene mellem landene, når det kommer til at få et kørekort. Det er ikke overraskende, at disse forskelle er ret store. Zutobi kiggede blandt andet på omkostningerne til en køreprøve, den alder, hvor du kan begynde at tage dit kørekort, eventuelle yderligere prøver, der er involveret, og mængden af ​​lektioner, der skal til for at starte eksamen.

Holland, Belgien og Tyskland

Resultatet præsenteres i en liste over lande, hvor det er sværest at få dit kørekort, og en liste over lande, hvor det er meget nemt at få dit kørekort. Holland er selvfølgelig på den ’svære’ liste, dog på en fornuftig fjortendeplads. I Belgien ender på en 8. plads, hvor den største forskel synes at være i, at der i Belgien også er en medicinsk test involveret. I Tyskland viser det sig at få et kørekort at være en smule nemmere: Vores naboland ender på en 24. plads.
Ikke kun Europa
I modsætning til hvad man kunne forvente, er det bestemt ikke kun vesteuropæiske lande, der gør det svært for potentielle bilister. For eksempel er Brasilien på andenpladsen og Chile på 7. Kroatien har den tvivlsomme ære at slutte på førstepladsen her. At få et kørekort her betyder i gennemsnit 85 timers undervisning. Desuden er der alle mulige yderligere tests, og det er også meget dyrt at få dit kørekort i Kroatien. Faktisk dyrere end noget andet sted i verden, fordi Kroatien også slutter helt i top på det område.

Komfortabel

Hvis du ønsker at få et kørekort med så lidt besvær som muligt, bør du hurtigst muligt sætte dig på et fly til Mexico. Ifølge Zutobi krævede dette indtil 2018 slet ikke en eksamen, og den nuværende består kun af teori. Desuden kan man allerede som 15-årig køre her. I alle andre lande er der en praktisk prøve involveret i køreprøven, men det fylder ikke meget alle steder. Qatar ender på listen efter Mexico, mens Letland er det ’nemmeste’ europæiske land på tredjepladsen. USA er nummer fire. Her anses det for nemt at få dit kørekort, fordi 16-årsalderen er lav, få lektioner er nødvendige, og omkostningerne til eksamen er lavere end gennemsnittet. Det land, der er tættest på ’nemme’-listen, er uden tvivl Frankrig, som kommer på en bemærkelsesværdig tiendeplads.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *